Tip na víkend: Countryfest Bohunice si užijú i rodiny s deťmi

Veľkosťou, dramaturgiou a sprievodnými aktivitami je Countryfest Bohunice rodinným podujatím. Koná sa v príjemnom prostredí amfiteátra a okolitého parku, organizátori si dávajú záležať na kvalitnej gastrozóne a celá sobota je v znamení programu pre deti.

Po dvojročnej prestávke vynútenej pandémiou sa od 15. do 17. júla 2022 bude v obci Jaslovské Bohunice konať Countryfest Bohunice. Aj keď toto podujatie nie je iba o hudbe, fanúšikom ponúka množstvo zaujímavých mien. Dramaturgiou sa tento rok vracia ku svojim koreňom. Medzi interpretov žánru, ktorý je v názve podujatia, patria napríklad Kamelot, Michal Tučný revival, Vojta Nedvěd s kapelou, Neznámi. Headlinerom bude Tomáš Klus a jeho Cílová skupina.

„Tomáša Klusa sme mali dohodnutého už pred pandémiou. Je to živel, ktorý k nám zavíta s výbornou zostavou muzikantov,“ hovorí organizátor podujatia Roman Áč. Jeden z najpopulárnejších českých spevákov je známy vďaka skvelej komunikácii s publikom. Jeho Cílová skupina vydala v decembri nový štúdiový album, z ktorého popri obľúbených hitoch zahrajú niekoľko piesní.

Pestrým sprievodným programom cieli Countryfest Bohunice na rodiny s deťmi. Návštevníci sa aj tento rok môžu tešiť na obľúbené člnkovanie na rybníku a príjemný park okolo amfiteátra si užijú aj vďaka tohtoročnej novinke – lanovému centru.

„Sprievodný program je súčasťou dobrého festivalu. Dávame si záležať na gastrozóne, v ktorej návštevníci nájdu okrem kvalitného jedla napríklad aj kvalitné víno a miešané drinky,“ pokračuje Roman Áč.

Celá sobota bude podľa jeho slov v znamení programu pre deti. „Sprievodných aktivít máme približne tridsať – od cesty rozprávkovým lesom, cez indiánsky tábor s koňmi až po detský kútik s tvorivými dielňami, kde môžu rodičia svoje ratolesti nechať a odskočiť si na koncert,“ dodáva organizátor Countryfestu Bohunice.

Oficiálny začiatok podujatia je v piatok 15. júla o 18.30 h a záver je naplánovaný na nedeľné ráno. Kompletný program s rozpisom koncertov a sprievodných aktivít nájdete na web stránke countryfestbohunice.sk.

Foto: Michal Fujala / countryfestbohunice.sk