Cimrmanov Akt v podaní Divadla nahodilých ochotníků

AKTUALIZOVANÉ 7. septembra o 12.00 h: ORGANIZÁTORI INFORMOVALI, ŽE PODUJATIE JE ZRUŠENÉ

Mestské kultúrne stredisko mesta Piešťany uvedie divadelné predstavenie Akt, pochádzajúce z pera geniálneho českého mysliteľa, vynálezcu a filozofa Járy Cimrmana a jeho spoluautorov Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka.

Najstaršiu z hier Divadla Járy Cimrmana plnú charakteristického humoru vo voľnom čase nacvičili herci Divadla nahodilých ochotníků z Vizovic. Predstavia sa s ňou na Malej scéne MsKS v sobotu 10. septembra o 18.00 h.

Podobne ako väčšina ostatných predstavení Divadla Járy Cimrmana sa Akt skladá z dvoch častí – zo série odborných referátov o živote a diele geniálneho českého mysliteľa a z divadelného spracovania jeho dramatického diela – v tomto prípade hry so spevom a tancom. Akt rozpráva príbeh rodiny maliara, ktorý sa po rokoch stretne so svojimi deťmi. Tých sa v ich útlom veku zbavil, aby mal pokoj a svoju umeleckú tvorbu.

Vstupenky na komédiu v podaní Divadla nahodilých ochotníků z Vizovic sú v predpredaji v pokladni Kina Fontána (tel. č.: 0911 892 101) a v priestoroch Malej scény MsKS (tel. č.: 0911 392 101).

Zdroj: MsKS Piešťany