Cestovanie – cesta k dobrodružstvu

Brazílsky spisovateľ Paulo Coelho vo svojej knihe Alef píše: „Cestovanie nie je nikdy otázkou peňazí, ale odvahy.“ A má pravdu. Nie sú to peniaze, čo nás drží stále na tom istom mieste. Existuje veľa spôsobov ako cestovať a ušetriť, niekedy dokonca aj zarobiť si. Avšak nie každý o týchto možnostiach vie, čo je veľká škoda.

Preto sa 7. novembra 2015 o 16.00 h zastavte v Piešťanskom klube ŽiWell, kde sa s vami podelíme o dva inšpiratívne príbehy. Ako prvá vám o sebe porozpráva Slovenka žijúca v Taliansku Alexandra Kuročková, vášnivá cestovateľka, ktorá okrem cestovania obľubuje taktiež dobrovoľníctvo. Môžete sa tešiť na zážitky z letnej Ameriky, horúcej Afriky či osudového Talianska. Následne bude pokračovať druhý príbeh odvážneho Bebeho, ktorý vám povie o svojom dobrodružstve v Španielsku, kam sa nedostal inak ako stopom.

Nezáleží či si nadšený cestovateľ alebo zatiaľ len dúfaš, že sa ním raz staneš, príď sa inšpirovať od skúsených ľudí, ktorí vedia o čom hovoria. Okrem samotných vyrozprávaní príbehov sa môžeš spýtať čokoľvek, čo ti príde na um. Zaručene načerpáš novú energiu a možno budeš raz aj ty motivovať ľudí okolo seba svojim príbehom.

Udalosť nájdeš aj na Facebooku.

Text: Tlačová správa Marianna Dafčíková (komunita Pukstream)

Ilustr. foto: Martin Palkovič

plagat neuveritelne pribehy cestovatelov

Inzercia