Informáciu o zmenách v autobusovej doprave dostanú cestujúci e-mailom

Prímestská doprava v piešťanskom okrese bude od 20. marca v pracovných dňoch premávať ako v „posilnenú sobotu“. Túto aj ďalšie dôležité informácie môžu cestujúci dostávať od dopravcu e-mailom, musia sa však zaregistrovať.

Arriva zriadila na svojich webových stránkach sekciu s názvom Live, v ktorej informuje o aktuálnych opatreniach a zmenách. Tých je v súvislosti so šírením nového koronavírusu množstvo. Cestujúci preto môžu strácať prehľad. Pomôcť im má aj linka zákazníckej podpory, ktorá je k dispozícii každý deň na čísle: +421 915 733 733.

„Našim kolegom vodičom autobusov a všetkým zamestnancom, ktorí aj v týchto dňoch zabezpečujú chod verejnej autobusovej dopravy, patrí veľké poďakovanie. Podobne ako ďalšie povolania, aj oni sú v permanentnej službe verejnosti,“ povedal László Ivan, generálny riaditeľ spoločností Arriva na Slovensku.


Cestovný poriadok prímestskej dopravy v okrese Piešťany platný od 20. marca až do odvolania nájdete na tejto adrese.


Špeciálne opatrenia v autobusovej doprave nariadil tento týždeň Trnavský samosprávny kraj. Nastupovať do prímestských autobusov je možné len cez zadné dvere, každý cestujúci musí mať rúško alebo si obdobným spôsobom chrániť ústa a nos. Cestujúci za dopravu nemusia platiť.

Aby boli informovaní o zmenách v cestovných poriadkoch, môžu sa prihlásiť na odber noviniek. Pre trnavský a piešťanský región je to na tejto adrese.

Linka zákazníckej podpory +421 915 733 733 je k dispozícii cestujúcim každý deň od 8.00 do 20.00, a to i počas týždňa a víkendov.

Text: Martin Palkovič Ilustr. foto: Trnavský samosprávny kraj Zdroj: arriva.sk