Bláznivý cyklovýjazd odštartuje z Parku miniatúr

Slovenský cykloklub pozýva všetkých cyklistov na 3. ročník Bláznivého cyklovýjazdu. Podujatie sa uskutoční 6. apríla, štart je naplánovaný na 9.30 h.

Účastníci 3. ročníka Bláznivého cyklovýjazdu si môžu vybrať z dvoch trás. Prvá je určená pre MTB bikerov a z Parku miniatúr v obci Podolie pokračuje smer Čachtice, ďalej cez singletrail do Višňového, potom nasleduje Hrachovište a naspäť na hrebeň (Salášky – Ošmek – Podolské kopanice – po asfaltke Parku miniatúr). Prevýšenie je 499 metrov a dĺžka trasy 20,7 km.

Druhá trasa je cestná a po štarte v Parku miniatúr smeruje taktiež do Čachtíc. Nasledujú Višňovská dolina – Višnové – Hrachovište – Krajné – Ošmek – Podolské kopanice – Podolie a nakoniec Park miniatúr. Prevýšenie tejto trasy je 445 m a dĺžka 25,3 km.

V cieli bude pre účastníkov pripravený guláš, občerstvenie, tombola a dobrá nálada. Štartovné je 10 eur (deti do 12 rokov zdarma).

Podujatie nájdete aj na Facebooku, propozície sú zverejnené na mtbiker.sk.

Pozrite si 360-stupňové video z dokončovacích prác na Bratislavskom hrade, ktoré vzniklo v máji 2018. Ťahaním myši alebo nahnutím telefón sa môžete „obzerať“ okolo seba.

Zdroj: Slovenský cykloklub