ARTA spúšťa coworking v autoškole

Kultúrno-kreatívne centrum ARTA ponúkne okrem ateliérov aj miesto pre coworking. Rozšíri tak priestor na prácu aj výmenu skúseností na mieste bývalej piešťanskej autoškoly.

Od minulého roka zaplnili ateliéry a priestory v budove bývalej továrne na čokoládu a cukrovinky ARTA viacerí kreatívci, umelci či lokálni aktéri. Počas Dňa otvorených ateliérov, ktorý sa uskutočnil 3. júna ste sa mohli poprechádzať po celej budove, spoznať všetky ateliéry a dozvedieť sa, čomu sa venujú a na čom pracujú. Okrem toho bol prístupný aj priestor bývalej piešťanskej autoškoly, v ktorej ARTA pripravuje nový coworking.

Coworking predstavuje štýl práce vo flexibilnom kancelárskom prostredí, ktorý je vyhľadávanou kancelárskou alternatívou po celom svete. Ide o jeden priestor, v ktorom pracuje rôznorodá komunita nezávisle pracujúcich ľudí, ktorým spoločne zdieľané priestory umožňujú synergiu, výmenu skúseností, nápadov či nových kontaktov. Coworking rieši tiež nevýhody práce v domácom prostredí spojené s izoláciou, rušivými elementami, slabou motiváciu, stratou sociálneho kontaktu a prerastaním práce do súkromného života.

Kultúrno-kreatívne centrum ARTA spustilo registráciu záujemcov o coworking a plánuje ho spustiť počas leta. Kapacita priestoru je však obmedzená na 8-10 stolov. Ak chcete vymeniť prácu z kaviarne či homeofficu a chytiť si stôl na prácu V ARTE, prípadne sa dozvedieť viac o samotnom coworkingu, môžete sa ozvať na info@artapiestany.sk .

www.artapiestany.sk
KKC ARTA: Kollárova 2 / Teplická 46, Piešťany

Zdroj: KKC ARTA