ARTA pozýva na posledné podujatia tohto roka

Výstava, komunitné filmové premietanie aj divadlo piešťanského ochotníckeho súboru sú podujatia, ktorými kultúrno-kreatívne centrum ARTA ukončí svoju tohtoročnú programovú sezónu.

Štvrtok / 15. december / 18:30
Filmový večer: O tele a duši
Dvaja ľudia, jeden sen. Nekonvenčná lovestory dvoch odlišne zmrzačených ľudí: starnúceho finančného riaditeľa bitúnku, ktorému telesný hendikep bráni v nadviazaní bližšieho vzťahu, a mladej uzavretej kvalitárky mäsa s dokonalou pamäťou, ale neprekonateľnou fóbiou z telesného kontaktu či potenciálneho citového vzplanutia. Obaja hrdinovia, postupne ohromení tým, že majú rovnaké sny, sa ich postupne pokúšajú spoločne plniť. Nádherná, pocitovo bohatá a hlavne netradičná vzťahová dráma maďarskej režisérky Ildikó Enyedi rozpráva jedinečný príbeh spôsobom, ktorý je ťažké pochopiť. Výsledkom je krehká rozprava o limitoch tela a voľnosti duše. / CZ titulky / Vstup 2 EUR

Piatok / 16. december / 18:30
Divadlo: Okuliare
Divadelný súbor Neochotníci, ktorému sa stali priestory KKC ARTA skúšobňou, pozýva na svoje tretie predstavenie, ktoré vás prenesie do iného sveta, kde žijú inteligentní poddaní, prezidentka, ktorá zisťuje, že krajina, v ktorej vládne a svet okolo nie je taký ružový, ako sa na prvý pohľad zdá. Nový vynález „Okuliare“ však pomôže mnohým otvoriť oči. / Vstup: 2 EUR.

Do 23. Decembra je otvorená výstava “Viem, kde je môj domov” v Galérii na treťom poschodí, kde nájdete diela ukrajinskej umelkyne Kateryny Yehorovej. Výstava je otvorená Str / Štv / Pia / So od 10:00 – 17:00h.

Adresa: Kollárova 2, Piešťany.
Email: info@artapiestany.sk

Zdroj: Tlačová správa – KKC ARTA

Foto: Daniel Dvorský