ARTA pozýva na pondelkový inšpiratívny večer

Kultúrno-kreatívne centrum ARTA pozýva na inšpiratívny večer plný ľudských spojení, inšpirácií a príkladov výnimočných riešení.

V pondelok 24. októbra sa v ARTE uskutoční podujatie “Spojenia a inšpirácie pre ťažké časy”. Priúzky pohľad na veci a slabé zázemie bývajú častými bariérami, ktoré vysilia mnohé skvelé projekty. Prídite si vypočuť príbehy úspešných no nie vždy ľahkých projektov, načerpať sily, vytvoriť nové spojenia a stráviť príjemný večer v KKC ARTA.

PROGRAM:

O 17:30 vás čakajú TED-štýl talky “Mosty a tunely”.
6 inšpiratívnych ľudí vám porozpráva a ukáže, ako cez rôzne prístupy a spojenia preraziť zdanlivo zabetónované cesty alebo vybudovať spojenectvá, ktoré vám dodajú silné zázemie a potrebnú oporu. Vystúpia: Ivan Ježík, Plán obnovy, Gotická cesta, Také naše, Baterkáreň, Skutočne zdravá škola

O 19:30 vystúpi skupina Modré Hory, ktorá pozostáva z rapperov Beneho a Lyrika, ktorých produkčne a na koncertoch dopĺňa pianista a producent Roland Kánik. Sú charakteristickí najmä náročnými osobitými kritickými lyrickými formami a originálnym pódiovým prejavom.

Vstupenky na podujatie: dobrovoľných 5 EUR a viac.

*Dobrovoľným vstupným podporujete činnosť nezávislého kultúrno-kreatívneho centra ARTA. Podujatie sa koná pod záštitou Nadácie Orange a organizáciou Bystriny. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Zdroj: KKC ARTA