AKTUALIZOVANÉ: Nehoda pri Drahovciach si vyžiadala dva životy

Na ceste medzi Piešťanmi a Drahovcami došlo v utorok večer k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazili dve osobné autá.

„26-ročný vodič z Piešťan viedol osobné auto Suzuki Baleno v smere od Drahoviec na Piešťany. Na rovnom úseku cesty prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim autom Škoda Fabia. Jeho 44-ročný vodič zo Svätého Jura utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič Suzuki bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice, kde v dôsledku zranení zomrel,“ uvádza na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Trnava.

Príčiny tragickej nehody polícia vyšetruje, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie z prečinu usmrtenia. Do konania pribral znalca z odboru cestnej dopravy a nariadená bola pitva.

Polícia na mieste nehody uzatvorila cestu a vykonávala odklon premávky. Po zadokumentovaní a odstránení následkov bola cesta o 23.00 h sprejazdnená.

„Vyhasli dva životy. Jeden mladý a druhý ešte mladší. Dávajte si na cestách pozor, k nešťastiu môže dôjsť v sekunde,“ varovala vodičov polícia.

Zdroj: Zdroj: FB/KRPZTT