Vedecká kaviareň: Chémia čokolády
November, 2019
Popis podujatia
Všetko, čo sa o čokoláde dá dozvedieť, prezradí doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD. z Oddelenia organickej chémie STU v Bratislave. Vysvetlí, odkiaľ vlastne kakao pochádza, ako sa vyrába a čo obsahuje, prečo je
Popis podujatia
Všetko, čo sa o čokoláde dá dozvedieť, prezradí doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD. z Oddelenia organickej chémie STU v Bratislave. Vysvetlí, odkiaľ vlastne kakao pochádza, ako sa vyrába a čo obsahuje, prečo je čokoláda hnedá, čím tak krásne vonia a skvele chutí, prečo je zdraviu prospešná a či je vôbec afrodiziakom.
Vstupné 1 €
Čas
(štvrtok) 18:00 - 19:00
Adresa
Elektrárňa Piešťany
Staničná 51, 921 01 Piešťany
Pridaj komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.