Útulkáči: Zorka, Bari a Bady

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Zorka

8-mesačná vyhodená fenka sa túlala na Obchodnej ulici, bola veľmi plachá a nedala sa odchytiť. Podarilo sa to s pomocou pracovníkov z firmy na spracovanie dreva, ďakujeme za pomoc. Fenka je v poriadku, strach už je preč, je veľmi milá a prítulná, vhodná na dvor, je väčšieho vzrastu.

Bari

1-ročný veselý a dobre živený psík bol nájdený na Havrane. Je vitálny, hravý, stále niečo vymýšľa, vhodný k aktívnej rodine a hlavne, aby mal veľa výbehu.

Bari

Zranený psík bol hlásený vo večerných hodinách z mesta Vrbové. Ďakujeme nálezcovi, že sa ho ujal a hľadal pomoc, psíka aj do Piešťan priviezol. Psík bol už ošetrený, je to staršia rana na hlavičke. Psík je veselý a temperamentný, k ľuďom veľmi milý, ideálny rodinný priateľ. Má 4 roky.

Text a foto: Útulok Piešťany