Útulkáči: Roy, Asa, Hermi

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Asa

1 ročná mladá fenka bola odchytená vo večerných hodinách na výjazde z obce Veľké Orvište. Môže pochádzať z okolitých obcí, nemá žiadne označenie, len plátený obojok. Majiteľ sa neozval doteraz. Asa je temperamentná a veľmi vitálna fenka, ideálna pre športovo založenú rodinu, potrebuje veľa aktivít.

Roy

10 ročného psíka priviezla polícia po odvoze jeho pána záchrankou, nakoľko zostal v dome sám. Je to už starší psík, veľmi milej a pokojnej povahy. Pána sme v nemocnici navštívili, ale zrejme sa už o neho nebude môcť starať, hľadáme mu domov na dožitie, bol by spokojný na dvore rodinného domu.

 

Hermi

1 ročná mladá fenka bola nájdená a odchytená na hlohoveckou políciou. Spočiatku sa tvárila placho, ale vie sa pekne usmievať. So psíkmi si rozumie, je nenáročná a tichučká, stačí jej menší výbeh, ideálne k druhému psíkovi.

Šio, Šia, Tao, Tia

z 13 mačiatok  nájdených v krabici pred útulkom zostalo ešte 5. Potrebujú čo najskôr domov, takým drobcom hrozí v útulku nákaza hlavne v tomto veku – majú 6-7 týždňov.

Text a foto: Útulok Piešťany