Útulkáči: Papo, Nanta, Sapelo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Papo

2-ročný psík bolo odobraný z rómskej osady Prašník z nevhodných podmienok, od šteňaťa žil na reťazi. Je milý a prítulný, vďačný za každú pozornosť a pohladenie, najskôr všetko na dvore pomaličky preskúmal a chvíľu mu trvalo, kým pochopil, že môže voľne behať.

Nanta

2-ročná fenka sa vrátila po dvoch rokoch z adopcie z rodinných dôvodov. Má energie na rozdávanie, hodila by sa aj k druhému psíkovi, aby nebola sama, potrebuje viac aktivít.

Sapelo

ročný psík bol hlásený v skorých ranných hodinách, že sa nachádza vo firme Sapeli neďaleko útulku. Má len obojok, nie je zle živený, je to odrastené tešivé a zvedavé šteňa, hľadá sa majiteľ.

Milí priatelia, aj teraz nastáva obdobie, keď sa môžete rozhodnúť, komu venovať 2% z vašich daní. Dúfame, že aj tento rok to budeme práve my, zvieratká z piešťanského útulku.Aj vďaka vášmu rozhodnutiu darovať nám Vaše 2% bude o nás naďalej postarané, pretože chod útulku závisí najmä od prispievateľov, ktorým nie je ľahostajný náš osud a budúcnosť…

2% z dane vytvárajú úsmevy na tvárach ľudí a chlpáčov.

Ďakujeme vopred všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť nás!

Tlačivá sú na stiahnutie na našej webovej stránke www.utulok-piestany.sk priamo v útulku a v predajni Havkomoda v Alexander centre.

Text a foto: Útulok Piešťany