Útulkáči: Nový domov tentoraz hľadajú aj tri šteniatka

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Nuvka a Navka

dve sestričky, ktoré čakajú na svoju rodinu. Počiatočná plachosť ustupuje, vedia sa riadne rozblázniť, sú vhodné do bytových podmienok. Treba ich naučiť hygienickým návykom, to im ešte veľmi nejde, ale sú rozumné a učenlivé.

Lea

čaká tiež zatiaľ márne na svoj domov a pritom je to rozkošné šteniatko, vhodné do rodinného domu, miluje viac pohybu, je aktívna a veľmi vitálna, ideálne aj k druhému psíkovi v domácnosti. Má rada spoločnosť.

Semy

Mladá ročná fenka bola hlásená z firmy ON Semiconductor, že sa tam pohybuje a je dosť plachá. Bola odchytená našim pracovníkom. Srsť má zanedbanú, možno sa túlala dlhšie. Je milá, skôr dôveruje ženám.

 

Milí priatelia, aj teraz nastáva obdobie, keď sa môžete rozhodnúť, komu venovať 2% z vašich daní. Dúfame, že aj tento rok to budeme práve my, zvieratká z piešťanského útulku.Aj vďaka vášmu rozhodnutiu darovať nám Vaše 2% bude o nás naďalej postarané, pretože chod útulku závisí najmä od prispievateľov, ktorým nie je ľahostajný náš osud a budúcnosť…

2% z dane vytvárajú úsmevy na tvárach ľudí a chlpáčov.

Ďakujeme vopred všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť nás!

Tlačivá sú na stiahnutie na našej webovej stránke www.utulok-piestany.sk priamo v útulku a v predajni Havkomoda v Alexander centre.

Text a foto: Útulok Piešťany