Útulkáči: Mada, Una, Train

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Mada

2,5-ročnú vystrašenú fenku nám hlásili z obce Madunice v nedeľu popoludní. Ďakujeme našim sponzorom za rýchly prevoz. Zo začiatku chcela len hrýzť, ale už sa upokojila, dala sa nalákať na krabicu pochúťok. Mala plno kliešťov, ale nie je zle živená. Majiteľ sa zrejme už nenájde.

Mada si zvykla na život v útulku, je to veselá a prítulná fenka, má svojich parťákov, s ktorými sa rada naháňa. Je vhodná na dvor rodinného domu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Una

5-mesačná fenka  bola nájdená v Hlohovci na Jesenekého ulici a privezená políciou. Dožaduje sa spoločnosti ľudí, bez nich je smutná, je to malé šidlo, vhodná aj na dvor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Train

5-ročný veľký a prítulný psík bol hlásený v podvečerných hodinách zo železničnej stanice, kde nastúpil do rýchliku smer Bratislava. Podarilo sa ho z vlaku vytiahnuť, spôsobil 2-minútové meškanie. Je dobre živený, ovláda niektoré povely, ale nemá žiadne označenie. Má aj neprehliadnuteľné sfarbenie, kto by psíka spoznal, budeme vďační za info.

Text a foto: Útulok Piešťany