Útulkáči: Jožka, Božka a Ovečka

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Jožka

2-ročná bojazlivá fenka nájdená pri Jaslovských Bohuniciach s Božkou je veľmi vychudnutá a zanedbaná, mala veľa kliešťov, na drobnom telíčku trčia rebrá. Pomaly sa osmeľuje a začína ľuďom dôverovať. Musela zažiť veľa zlého, pravdepodobne bola týraná.

Božka

1,5-ročná fenka bola nájdená spolu s Jožkou pri Jaslovských Bohuniciach, kde čakali v horúčavách hladné a smädné na pomoc. Dozvedela sa o nich náhodou naša dobrodinka z Veľkých Kostolian a hneď ich bola vziať. Božka chlapov nemusí, zrejme nemá dobré skúsenosti. Bola plná kliešťov a vyhladovaná.Ukázala sa ako veľmi temperamentná a veselá kopa, je vynikajúci strážca, ohlási všetkých.

Ovečka

2,5 ročná veselá a prítulná fenka je znášanlivá so psíkmi, šantivá a hravá, treba mať však dobre zabezpečený dvor, má tendenciu utekať. Je vhodná aj k druhému psíkovi, nie je rada sama.

Text a foto: Útulok Piešťany