Útulkáči: Imba, Buto, Arton

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Imba

6-ročná fenka už doslúžila u množiteľa, tak sa stala nepotrebná. Je plachá, ale snaží sa bojazlivo o kontakt, ukazuje sa ako veľmi učenlivá a užíva si voľnosť, hladkanie a pozornosť. Bude vďačnou a prítulnou spoločníčkou v rodine. Čaká ju ešte úprava srsti, ktorú má veľmi zanedbanú.

buto6_resize

Buto

2-ročný psík bol hlásený telefonicky, že ho našli v Hrádku. Nálezcu sme odporučili na príslušný útulok. Napriek tomu ho doviezol a vyhodil pred našim útulkom z auta. Psík je dobre živený, môže byť, že sa len zabehol majiteľovi.

arton3_resize

Arton

11-mesačný krátkosrstý stavač  bol privezený hlohoveckou políciou, nemá žiadne označenie, ovláda však niektoré povely, hľadáme majiteľa. Psík stále veľmi narieka, až sa ozýva celý útulok, dožaduje sa spoločnosti neustále, vtedy je ticho, ale nemáme čas sa mu toľko venovať popri ostatných. Je s iným psíkom, ten ho trochu upokojuje.

Text a foto: Útulok Piešťany