Útulkáči: Glexa, Gleta, Jonny

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Glexa

10-ročná vystresovaná fenka bola nájdená spolu s Gletou v blízkosti Tavosu pri útulku,odchytená vo večerných hodinách políciou..

Gleta

7-ročná fenka odchytená políciou v blízkosti Tavosu vo večerných hodinách. Takisto veľmi vystresovaná,pravdepodobne sa ich oboch majiteľ zbavil na staré kolená.

Jonny

5-ročný zranený a vychudnutý kocúrik bol nájdený v obci Krakovany a privezený na kliniku Zverland. Boli sme požiadaní o pomoc. Kocúrik mal asi dvojtýždňové zranenie semeníkov, roztrhané, hnisavé so zápalom, musel veľmi dlho trpieť, bol hneď zoperovaný. Je veľmi priateľský a totálne vyhladnutý, musíme mu jedlo dávkovať, zjedol by všetko ,čo vidí. Kocúrik sa pekne zotavil a čaká na svoj domov, je vhodný do bytu, čistotný a prítulný.

Text a foto: Útulok Piešťany