Útulkáči: Alzo, Exima, Aška

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Alzo

2,5 ročný kríženec JRT psík bol odobraný spolu so sestrou Alzou od asociálov,bol úplne nesocializovaný a veľmi sa bál, prvé tri týždne nikoho k sebe ani nepustil.Po čase sa osmelil a z plachého psíka sa časom vykľul ten najväčší maznák,prenasleduje nás ako tieň. Bol by vhodný na dvor rodinného domu s prístupom dnu,potrebuje naďalej kontakt s ľuďmi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Exina

Ročná  fenka sa túlala viac dní v obci Dolný Lopašov, je mierne plachá,ale i pojašená,má veľa temperamentu,potrebuje pevnejšiu ruku,nie je zle živená,nálezcovia urobili maximum pri hľadaní majiteľa,ale bezúspešne.

aska13_resize

Aška

2,5-ročná fenka bola nájdená  v Hlohovci bez označenia a veľmi sa bála  chlapov, má modré fľaky na jazyku, je to mix s čau-čau. Ku všetkým je veľmi priateľská, ľudí miluje, aj na chlapov si zvykla, keď zistila, že jej nič nehrozí. Má rada prechádzky, je vhodná do rodinného domu aj k starším deťom, vie aj pekne postrážiť.

Text a foto: Útulok Piešťany