Karneval v Úsmeve: Hviezdou bol snehuliak Olaf

Materské centrum Úsmev opäť pripravilo nezabudnuteľné chvíle na svojej karnevalovej akcii. Kto sa na nej zúčastnil, môže to potvrdiť. Priestory centra praskali vo švíkoch, pretože zabaviť sa prišlo až 35 detí s rodičmi. A to nie je naozaj málo.

Málo nebolo ani kriku a ešte viac zábavy. Pretože deti navštívila dvojica z ich obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo – Anna a Elza. Pardon, bola to vlastne trojica, pretože s nimi prišiel aj ich kamarát snehuliak Olaf.

Karnevalovú náladu dotvárala perfektná balónová výzdoba, girlandy len podčiarkovali tú milú atmosféru. Detičky sa mohli vyblázniť pri guľovačke s Olafom či s hádzaním loptičiek so šašom. Trošku si potrápili hlávky pri hľadaní a skladaní správneho obrázku. V tvorivých dielňach si mohli zasnežiť, vyrobiť šaša a dať tak priechod svojim umeleckým ambíciám.

Aj si trošku začarovali s Elzou, až im vlasy stáli. Rovnako asi vlasy stáli aj rodičom, no nie však od statickej energie ako deťom. Keď totiž toľko detí sa začne zabávať sú k nezastaveniu, ale to už k deťom patrí.

Aj k chvíľam, ktoré sa všetkým vryjú do pamäte. Materské centrum Úsmev naplnilo svoju úlohu a pomohlo vytvoriť pár milých spomienok všetkým.

usmev_karneval_10 usmev_karneval_09 usmev_karneval_08 usmev_karneval_07 usmev_karneval_06 usmev_karneval_05 usmev_karneval_04 usmev_karneval_03 usmev_karneval_02

Text a foto: MC Úsmev