Hodnotenie jesene PFK Piešťany: Škoda prerušenia víťaznej série, cieľom jedine postup

Na čele siedmej ligy s náskokom piatich bodov vedú Piešťanci pred dvojicou prenasledovateľov. Jesennú časť najvážnejšieho kandidáta do šiestej ligy hodnotil tréner mužov Martin Krajčovič.

Najlepší strelec tímu: Glos 30 gólov, Gula 18 gólov, Kusý 13 gólov

Najvýraznejšie pokroky: Určite medzi patrí zapracovanie mladých hráčov končiacich v dorasteneckom veku do ,,A mužstva“ (Gula, Kusý, Kunic) plus dopĺňaním základnej zostavy chlapcami pôsobiacich v našom staršom doraste (Valovič, Korec, Rusnák, Strelec, Kondrc, Miškech). A samozrejme naša herná dominancia v každom odohratom stretnutí. Nastrieľali sme úctyhodných 74 gólov, čo je vizitka nášho útočného prejavu hry.

Tímový prejav (slabé a silné stránky): silnou stránkou nášho mužstva je individuálna vyspelosť každého jednotlivca, dobrá tímová chémia a individuálna zodpovednosť za celkový výsledok zápasu. Slabšia stránka sa prejavila ku koncu jesennej časti súťaže, keď mužstvo strácalo koncentráciu na niektoré herné činnosti.

Splnenie cieľov: našim hlavným cieľom je postup do VI. ligy, ktorý zatiaľ plníme, mrzí ma akurát prerušenie víťaznej série.

Ciele do jarnej časti: potrebujeme doplniť káder a zapracovať nových hráčov do našej futbalovej filozofie klubu a na konci sezóny oslavovať po boku našich verných fanúšikov postup do vyššej súťaže.

Na záver sa chcem poďakovať chlapcom za celú jesennú časť sezóny že pristupovali k svojim povinnostiam zodpovedne, tešili sa na každú tréningovú jednotku a vyvrcholením bol majstrovský zápas. Veľká vďaka patrí aj môjmu bratovi Michalovi Krajčovičovi, ktorý sa nám snažil vytvárať nadštandardné podmienky na prípravu mužstva a mne osobne pomáhal aj po odbornej stránke. Samozrejme, na záver nesmiem zabudnúť ani na celé vedenie nášho klubu PFK Piešťany na čele s Erikom Hlavatým.

Text: MB/TK PFK