Zlaté stuhy sa dočkali reprezentačnej publikácie

Knihu s názvom Od Zlatých stúh po Svetovú rally slávnostne uvedú do života v sobotu 10. júna 2017. Publikácia ponúka prierez históriou obľúbeného podujatia prostredníctvom fotografií.

V roku 1932 sa v Piešťanoch konala prvá prehliadka automobilov Zlaté stuhy – Concours d´Élégance. V novodobej histórii sa toto  podujatie stalo tradíciou a Piešťany mestom, kam sa majitelia historických vozidiel z rôznych kútov sveta pravidelne a radi vracali.

V roku 2016 usporiadatelia využili bohaté skúsenosti s organizáciou Zlatých stúh a do Piešťan prilákali historické vozidlá z celého sveta na FIWA World Rally.

O ich dlhoročnom úsilí nedávno vyšla reprezentačná publikácia, ktorú pokrstia v sobotu 10. júna v rámci večernej prehliadky Concours d´Elegance pred hotelom Thermia Palace.

Kniha má názov Od Zlatých stúh po Svetovú rally a na vyše troch stovkách strán prezentuje fotografie automobilov, ktoré sa zúčastnili Zlatých stúh aj FIVA World Rally 2016. Poteší všetkých, ktorí majú radi historické vozidlá alebo motocykle.

Text: Martin Palkovič Foto: RE PUBLIC