Vytrvalci sa môžu tešiť na filmový maratón

Posledná aprílová noc je v kine Fontána už tradične venovaná ľuďom, ktorým jedno premietanie nestačí. Na 9. ročník malej filmovej prehliadky s názvom Nočný filmový maratón pre nich Mestské kultúrne stredisko Piešťany pripravilo premietanie filmov Kingsman: Tajná služba, Na hrane zajtrajška, Interstellar. Podujatie sa uskutoční 30. apríla a začína o 20.00 h.

20.00 h Kingsman: Tajná služba

Špionážna akčná komédia s Colinom Firthom a Samuelom L. Jacksonom v hlavných úlohách. Kingsman je tajnou organizáciou špionážnych služieb, kde za každého, ktorý odišiel, nastúpi vycvičený nováčik, ktorého musí odporučiť niektorý z aktívnych agentov. Takto sa sem dostáva Garry, ktorému pomocnú ruku podá superšpión Hary a spolu ich čaká veľká akcia.

22.15 Na hrane zajtrajška

Tom Cruise a Emily Blunt v thrilleri, ktorý sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimozemská rasa tvrdým útokom zasiahne Zem a nik ju nevie poraziť. Podplukovník William Cage je degradovaný a bez prípravy a s mizernou výzbrojou nasadený do akcie. Okamžite ho zabijú, akoby zázrakom ožíva a celé sa to opakuje znova a znova…

00:45 Interstellar

Sci fi dráma režiséra Christophera Nolana, v ktorom ďalší krok ľudstva do vesmíru bude ten najdôležitejší. Náš čas na Zemi sa chýli ku koncu a skupina výskumníkov sa vydáva na najodvážnejšiu misiu v histórii: vycestuje z našej galaxie a ich cieľom je zistiť, či má ľudstvo svoju ďalšiu budúcnosť medzi hviezdami.

-inf-