Vianočný kamión Coca-Cola príde na Rázusovu ulicu

Podujatie, ktoré pred rokmi prilákalo k Domu umenia davy ľudí, sa tentoraz uskutoční v samotnom centre Piešťan. Kamión bude stáť na na Rázusovej ulici pre Námestí slobody. Podujatie sa uskutoční v stredu 12. decembra medzi 16.00 a 18.00 h.

Piešťany sú tento rok jednou z dvanástich slovenských zastávok Vianočného kamióna Coca-Cola. Dovezú sa na ňom škriatkovia aj Santa Claus. Súčasťou programu určeného najmä deťom budú rôzne súťaže.

„Tešiť sa môžete na vianočné koledy, čítanie rozprávok a chýbať nebude ani obľúbené fotenie so Santom v Santovej izbičke,“ sľubujú organizátori.

Ide o komerčnú aktivitu výrobcu nealkoholických nápojov, ktorá dokáže prilákať stovky ľudí. Aj preto bude v stredu popoludní Rázusova ulica uzatvorená. Pre zpiešťan.sk to potvrdil náčelník mestskej polície Marcel Mihálik. Až 22-metrov dlhý kamión podľa jeho slov zaparkujú pri vstupe na Námestie slobody z Rázusovej ulice.

Program začína v každom meste o 16.00 h a potrvá do 18.00 h. Príchod kamióna je naplánovaný vždy na 16.30 h.

Vianočný kamión je jedným z reklamných symbolov nápojov Coca-Cola od roku 1995, keď sa prvýkrát objavil v televíznej reklame. O tri roky neskôr ju už vysielali v stovke krajín sveta a táto reklama je v rôznych obmenách dodnes jednou z najpopulárnejších.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič