V Banke pri Piešťanoch vzniká nový bytový komplex

Bytový dom vyrastie na mieste bývalého penziónu. Komplex Rezort Sĺňava dostane prestížny a moderný dizajn, čím oživí danú lokalitu. Pozostáva z 30-tich bytov, po 10 na každom poschodí, vďaka čomu vznikne dokonalý priestor na vznik príjemnej susedskej komunity. Areál bude komplet oplotený, každý byt bude mať vlastné parkovacie státie.

Rezort Sĺňava je bývanie v symbióze s prírodou. Z rezortu je to na skok do prírody. Prakticky ihneď viete vyraziť na náročnú, či jednoduchšiu turistiku alebo rodinnú prechádzku napríklad k rieke Váh, vodnej nádrži Sĺňava. V tesnej blízkosti sa nachádzajú hneď dva samostatné bazény – detský vnútorný bazén a vonkajší bazén pre dospelých. V rámci gastro služieb odporúčame využiť  skutočne veľmi kvalitnú reštauráciu v kempingu alebo neďalekú slovenskú kolibu. Hlad v tejto časti Banky jednoducho nemá šancu.

Pre športuchtivých je možná cestná aj horská cyklistika, tenisové kurty, vodné lyžovanie, rybárčenie, beach volejbal, či vodársky klub. Pre cyklonadšencov je tu 12 kilometrov dlhý Sĺňavský okruh, ktorý je v Piešťanoch prepojený s inými cyklotrasami, po ktorých sa môžete dostať až do Trenčína (56km). Do centra mesta sa však dokážete dostať pohodlne chôdzou do 15min a na bicykli do 7min.

Viac informácií o projekte nájdete na www.rezortslnava.sk prípadne na tel. č. 0903 476 290, pán Martin Haring Vám rád zodpovie akúkoľvek otázku.

(Reklamný článok)