Uchádzačov o post riaditeľa MsKS Piešťany sa ľudia môžu pýtať na ich plány

Prvá časť výberového konania je verejná, v druhej preveria schopnosti uchádzačov o post riaditeľa Mestského kultúrneho strediska Piešťany členovia výberovej komisie. Vypočutie sa uskutoční v pondelok 22. novembra.

Uchádzači o funkciu riaditeľa MsKS Piešťany budú prezentovať svoje projekty zamerané na rozvoj tejto inštitúcie. Potom budú odpovedať na otázky členov komisie, ale pýtať sa môžu všetci prítomní.

„Prvá časť výberového konania je pre verejnosť prístupná, začína o 16.00 h v kinosále KSC Fontána. Účasť verejnosti bude možná v zmysle platných nariadení Úradu verejného zdravotníctva,“ uvádza na svojej web stránke piešťanská radnica.

Po uskutočnení výberového konania a na základe rozhodnutia výberovej komisie primátor Peter Jančovič predloží na schválenie Mestskému zastupiteľstvu mesta Piešťany návrh na vymenovanie úspešného kandidáta. Riaditeľka alebo riaditeľ MsKS Piešťany by mal mať na starosti Kultúrno-spoločenské centrum Fontána, Prírodné kino, Piešťanskú výstavnú sieň Fontána, Starú lekáreň, Hudobný pavilón v mestskom parku, Malú scénu MsKS aj výstavné priestory na Kolonádovom moste.

Zdroj: piestany.sk