Účastníci behu Lodenica Run dostanú vstupenku na festival

Chcete si zabehať a ešte sa aj zadarmo zabaviť na festivale Lodenica? Tak sa nezabudnite zaregistrovať na Lodenica Run a prihláste bezplatne aj svoje deti.

Nultý ročník behu Lodenica Run sa uskutoční v sobotu 1. septembra v areáli Lodenica v Piešťanoch počas hudobného festivalu Lodenica. Zaujímavosťou bude, že všetci pretekári, ktorých počet je obmedzený na 200 bežcov, dostanú vstupenky na sobotu 1. septembra zdarma. Nenáročná trať po rovinatom asfaltovom povrchu bude merať 7 km pre dospelých a 300 metrov pre deti.

Okrem lístka na hudobný festival, pamätnej medaile, je pre pretekárov pripravené aj chutné občerstvenie po pretekoch. Samozrejmosťou je občerstvovacia stanica počas pretekov.

Štart Lodenica Run je plánovaný na 10:00 h. Registrovať sa bude možné dve hodiny pred začatím pretekov aj na mieste. Inak sa dá vopred registrovať aj online: https://www.vysledkovyservis.sk/lodenica-run-propozicie

Počet detí je obmedzený na 50, keďže všetky deťúrence obdržia taktiež pamätné medaile. Štartovné platiť nebudú.

Pre dospelých je štartovné vrátane vstupenky na festival, pamätnej medaile a občerstvenia stanovené na 10 eur.

Prvé tri miesta v kategóriách muži a ženy budú štedro odmeňené športovými darčekmi a zdravými tyčinkami a nápojmi pre športovcov. Parkovanie je možné priamo v areáli Lodenica.

Viac info na janka.benacka@gmail.com alebo na tel.č. 0917805243.

Text: Tlačová správa/Jana Beňačková