Trnavské rádio hrá v Piešťanoch na frekvencii 107,9 MHz

Trnavské rádio spustilo v Piešťanoch novú lokálnu frekvenciu, a to doslova na konci pásma. Frekvencia 107,9 MHz doplní pokrytie nedávno spustenej hlohoveckej frekvencie 103,9 MHz. Spoločne s výkonnejšou trnavskou frekvenciou 106,2 MHz tak Trnavské rádio výrazne skvalitnilo pokrytie strednej časti Trnavského kraja. Pocítite to najmä pri šoférovaní.

Byť v obraze vďaka rádiu

Rádio je s vami v práci, v obchode pri nakupovaní. Skrátka aj tam, kde nemôžete byť stále online. Vďaka rádiu sa tak dozviete všetko to, čo je aktuálne a to, čo vás zaujíma práve tam, kde žijete.

Rádio je s vami aj na cestách. Naše bezplatné číslo dopravného servisu Trnavského rádia 0800 202 900 je vám k dispozícii. Regionálny dopravný servis je detailnejší, rýchlejší a užitočnejší, pretože mapuje iba cesty, kde žijete. Budeme radi, ak aj vodiči z Piešťan a okolia pomôžu cez rádio ostatným.

Sme s vami

O tom, čo sa v Piešťanoch deje, sa vďaka rádiu dozvedia aj poslucháči za hranicami mesta a okresu. Navyše radi vysielame zo zaujímavých miest v Trnavskom kraji a Piešťany sú jedným z miest, kam sme s našim mobilným štúdiom prišli.

„Ako Piešťanec, som šťastný, že sa Trnavské rádio týmto rozširuje práve do Piešťan, ktoré sú jedným z výrazných miest Trnavského regiónu,“ povedal technický riaditeľ Trnavského rádia Pavol Jurák.

Trnavské rádio patrí v Trnave medzi najpočúvanejšie, jeho počúvanosť už štvrtý rok za sebou rastie. Postupne si získava priaznivcov vďaka tomu, že skrátka rozumie regiónu, pre ktorý vysiela a žije v ňom. V Piešťanoch ho teraz môže počúvať s výrazne lepšou dostupnosťou na 107,9 MHz. Vyskúšajte, ako znie tak akurát oldies, tak akurát novej hudby. Počúvanie rádia je stále zábava.

Text a foto: Trnavské rádio