TOP najlepších gélov na umývanie ako si ich vybrať?

Umývanie je prvou dôležitou procedúrou vašej každodennej rutiny. Ráno s ním začínate a večer s ním končíte, aj keď ste si cez deň nenanášali make-up. Práve počas tejto doby sa objaví mastný lesk, prachové častice sa usadia, takže pokožka v každom prípade potrebuje čistenie. Pomôže vám s tým najlepší čistiaci gél na tvár. Zozbierali sme zoznam jemných produktov, ktoré sa starajú, čistia, ošetrujú a spríjemňujú vašu rutinu tak, ako je to len možné.

Gély na umývanie v každodennej starostlivosti

Pravdepodobne boli takéto umývadlá vo vašej každodennej rutiny . Určite viete, že ide o obľúbenú kozmetiku na čistenie tváre. Existujú gély s rôsolovitou alebo krémovou konzistenciou, ale zvyčajne nie silnými vôňami. Sú určené tak, aby hydratovali, tonizovali a odstraňovali nečistoty na pokožke počas umývania. Nájdete tu aj gély pre rôzne typy pleti https://makeup.sk/brand/39639/, čo vám umožňuje vybrať si vhodný prípravok, ktorý vám pomôže vyrovnať sa s vašimi aktuálnymi problémami. Napríklad na vyčistenie pórov, odstránenie mastného lesku, hydratáciu alebo zmiernenie zápalu. Nezáleží na tom, či je gél lacnejší alebo profesionálny, vždy sa zamerajte na dobré zloženie, aby ošetrujúci prípravok neškodil.

TOP gély pre rôzne typy pleti

Urobte si zoznam čistiacich prostriedkov, ktoré musíte mať, ktoré sme pohodlne rozdelili do skupín. Každý z nich sa vzťahuje na iný typ pleti. Nájdite si teda ten, ktorý vám najviac vyhovuje, a zistite, ktoré gély na umývanie tváre vám odporúčame v našom e-shope makeup.sk.

 

Najlepšia kozmetika na aknóznu a suchú pokožku

 

Bioderma Sensibio Soothing Micellar Cleansing Foaming Gel

Ak máte suchú pleť, tak micelárny gél Bioderma Sensibio bude pre vás tým pravým nálezom. Jemne zmierňuje podráždenie, upokojuje a hydratuje. Prírodné aktívne zložky obsiahnuté v jeho zložení znižujú citlivosť suchej pokožky. Vďaka jemnému efektu je možné najlepší čistiaci gél na tvár použiť aj na oblasť okolo očí.

Objem: 200 ml

Výhody:
jemne čistí pokožku;
– upokojuje podráždenie a znižuje citlivosť;
– efektívne hydratuje;
– vhodný na odstraňovanie make-upu.

Nevýhody:
– neexistuju.

 

Bielenda Manuka Honey

Ideálna voľba pre každodennú základnú starostlivosť. Vďaka micelárnej vode v zložení Manuka Honey jemne odstraňuje make-up a nečistoty, zatiaľ čo Manuka med pleť hydratuje, vyživuje a pôsobí ako antioxidant. Vitamíny B a M obsiahnuté v materskej kašičke upokoja vašu pokožku a je najlepší na aknóznu pleť.

Objem: 200 ml

Výhody:

– jemne čistí;
– vyživuje a zvlhčuje;
– príjemne osviežuje pokožku.

Nevýhody:

– vysoká spotreba gélu vzhľadom na to, že sa zle pení. 

 

Hillary Vitamin З Мoisturizing Cleansing Gel

Najlepší čistiaci gél na tvár Gél Hillary Vitamin C nielen čistí, ale účinne odstraňuje suchosť a lúpanie, vďaka čomu je pokožka hodvábna a jemná. Vitamín C vo svojom zložení mierne rozjasňuje celkový tón, osviežuje a redukuje pigmentáciu. Kyselina mliečna zachováva prirodzenú hladinu pH a guarová guma zasa čistí a chráni pokožku pred vplyvmi vonkajšieho prostredia.

Objem: 150 ml

Výhody:

– odstraňuje suchosť, lúpanie;
– stimuluje syntézu kolagénu;
– rozjasňuje a osviežuje pokožku;
– vhodný pre oblasť okolo očí.

Nevýhody:

– neexistuju.  

La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant

Najlepšia kozmetika na aknóznu pleť v prvom rade je La Roche-Posay Effaclar zameraná na boj s nedokonalosťami pleti. Prípravok sa jemne stará o mastnú pleť, odstraňuje mastný lesk a zároveň zachováva prirodzenú hladinu pH.

Objem: 400 ml

Výhody:

– odstraňuje prebytočný maz;
– čistí póry;
– osviežuje pokožku;
– vhodný na odstraňovanie make-upu.

Nevýhody:

– pri dlhodobom používaní môže vysušiť citlivé miesta pokožky, čo spôsobí jej olupovanie.

Helen Yanko Skin Silk Cleansing Gel Anti-Age

Čistiaci gél Helen Yanko Skin Silk s bylinnými a ovocnými výťažkami navracia zrelej pleti zdravý vzhľad a prirodzený lesk.

Objem: 200 ml

Výhody:

– jemne čistí pokožku;
– obnovuje vodnú rovnováhu;
– spomaľuje proces starnutia.

Nevýhody:

– neexistuju.

Tieto produkty nájdete v našom internetovom obchode Makeup.sk.

(Reklamný článok)