Tenisky Nike pre pocit maximálneho komfortu a odľahčenie

Chôdza naboso má svoje nesporné výhody, ale nemožno ju uplatňovať za každých podmienok. V spoločnosti sa okrem slušného oblečenia vyžaduje aj vhodná obuv, ktorá neraz o človeku a jeho postavení veľa prezradí. Nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka. Dnes máme tú výhodu, že si môžeme vyberať z množstva všestrannej pohodlnej obuvi. Čo však pri topánkach vyžadovať pre nekonečný pocit komfortu?

Zdroj foto: Alones / Shutterstock.com

 

Teniskami až za hranice svojich možností 

Tento a podobné výroky o ľudských možnostiach sú príznačné pre športovú verejnosť. Nezáleží, či sa športu venujeme rekreačne alebo profesionálne, aj tak je náš výkon podmienený vhodnou výbavou. Medzi tú základnú zaraďujeme aj športové tenisky – aby korešpondovali s naším cieľom, vyberáme z podobnej neprekonateľnej ikony. Prezentujú ich napríklad nové Nike Air Force tenisky s úžasným pohodlím po celý deň. Umožňujú meniť terén, situáciu a nároky na výdrž pre svoje vysoké odľahčenie. To bolo pôvodne určené pre športové odrazy a dopady, no dnes už rozširujú možnosti svojho využitia. Ide o jedny z najikonickejších voľnočasových sneakers na svetovom trhu.

Vďaka teniskám sme v neustálom pohybe

Pre široké spektrum aktivít používame s obľubou aj model tenisiek Nike Air Max s výrazným odpružením v pätovej oblasti. Za týmto účinkom sa skrývajú miniatúrne vzduchové vankúšiky, ktoré pod vysokým tlakom umožňujú odolávať nárazom. Môže ísť o skutočne intenzívne zaťaženie, stále však na nás vplývajú ako ľahké a pohodlné tenisky.

Na tomto princípe fungujú po celú svoju životnosť a stále poskytujú rovnaký efekt. Navyše okrem štruktúry na podrážke a vo vnútri obuvi badať špecifické vlastnosti aj v členkovom profile a na mäkkej výstelke v jazyku. Tieto Nike tenisky spĺňajú zvlášť vysoké nároky na zdravie – v prvom rade chránia chrbticu a končatiny, v druhom podporujú neustálu cirkuláciu vzduchu.

Tenisky Nike s efektívnym tlmením 

Tenisky Nike ponúkajú prospešné kvality. Okrem spomínaného tlmiaceho systému Nike Air, nájdeme aj modely, ktoré fungujú na princípe s podobným účinkom. Ide o tenisky so spleťou napnutých pružných vlákien – systém Nike Zoom Air. V nich sa nachádza stlačený vzduch, ktorý po každom došľape spôsobuje zmrštenie a vyrovnanie vlákien. Na chôdzi alebo pri behu sa tento efekt prejaví bez výrazných nárazov a namáhania končatín.

Zdroj foto: PeopleImages.com – Yuri A / Shutterstock.com

Kde tenisky kúpiť a porovnať ich vlastnosti 

Pri výbere tenisiek uprednostníme miesto, kde možno porovnávať a zaujímať sa o čo najširšie funkčné výhody. Prezentáciu najvyhľadávanejších sneakers a oblečenia poskytuje katalóg Flexdog. Má v hľadáčiku viac ako 100 overených obchodov – vždy prehľadne na jednom mieste. Nastavte si podrobnejšie parametre výberu zodpovedajúce vašim požiadavkám, sledujte aktuálne zľavy a vyberte si tú najlepšiu možnosť pre vaše chodidlá.

(Reklamný článok)