Škôlka korčuľovania Havránok pokračuje aj v novom roku

Rodičia, ktorí chcú naučiť deti korčuľovať, môžu využiť projekt korčuliarskej škôlky Havránok. Cieľom projektu, ktorý zastrešuje občianske združenia HK Havrani, je rozvoj športu v Piešťanoch.

Škôlka Havránok pokračuje aj v roku 2018 a to v nedeľu 7. januára od 12.30 do 13.30 h. Následne, od 13.45 do 15.00 h, bude zimný štadión k dispozícii pre verejné korčuľovanie. Počas škôlky Havránok sa budú deťom venovať skúsení tréneri krasokorčuľovania a hokeja.

Zakorčuľovať si môže verejnosť na zimnom štadióne aj v sobotu 6. januára od 15.15 do 16.15 h. Rozpis, kedy je ľadová plocha k dispozícii, je zverejnený na web stránke shk37piestany.sk.

„Ponúkame vám kvalitné tréningy a tréningové vybavenie, aby ste vy či vaše detičky od útleho veku dostali to najlepšie. Cvičením s prekážkami na ľade sa dokonale posilní celkový pohybový aparát celého tela. V neposlednom rade stojí za zmienku, že táto atraktívna aktivita je pre návštevníkov zimného štadióna bezplatná,“ odkazujú organizátori z občianskeho združenia HK Havrani.

Škôlku Havránok podporila Raiffeisen banka prostredníctvom dotačného programu Gesto pre mesto.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič Zdroj: Tlačová správa/HK Havrani, shk37piestany.sk