QuizTime: Kvízové popoludnia v klube ŽiWell opäť pokračujú

Koľko Oscarov získal Leonardo DiCaprio? V ktorom roku prišli Cyril a Metod na Veľkú Moravu? Kto je držiteľom svetového rekordu v šprinte na 100 m? Aj takéto otázky preveria vaše vedomosti na tímovom kvíze s názvom QuizTime v ŽiWlli.

Prvý „žiwellný“ QuizTime bol pokusne zorganizovaný pred viac ako rokom, v júni 2014. Vtedy ľudia ešte nevedeli do čoho idú, ale aj tak ich prišlo vyše 60. Po tomto veľkom úspechu sa účastníci stretli na kvízoch až 13-krát. Po letnej prestávke štartuje nová sezóna a organizátori pozývajú aj vás si otestovať vedomosti.

„Keď ľudí volám na QuizTime, tak sa často boja strápnenia, keď nebudú niečo vedieť. Táto obava je však zbytočná, pretože sa súťaží v tímoch 3 až 7 ľudí, ktorí spoločne za stolom odpovedajú na papier. Každý, kto mal takýto strach a prišiel, bol príjemne prekvapený ako kvíz prebiehal. Ľudia sú prirodzene súťaživí a to je dôvod, že ich táto forma zábavy náramne baví,“ hovorí organizátor Jakub Tomiš.

V kvíze postupne odpovedáte na 50 otázok rozdelených do 10 tém. Ide napríklad o aktuálne udalosti, šport, vedu, históriu, filmy, či hudobné ukážky. Nemusíte mať žiadne odborné znalosti, častokrát úplne stačí, že ste správnu odpoveď videli napríklad na Facebooku.

„Páči sa mi, že na kvíze si svoje vedomosti porovnajú študenti stredných škôl a ich učitelia alebo sa stretnú ľudia rôznych vekových kategórií, či celá rodina. Všetko prebieha v priateľskej atmosfére a dostávam len pozitívnu spätnú väzbu,“ dodáva Jakub.

Jakub Konečný z tímu Nula bodov, ktorý má za sebou najviac víťazstiev, kvíz zhodnotil takto: „Quiztime pre mňa znamená novú formu zábavy, pridanú hodnotu k obyčajnému stretnutiu s priateľmi. Nielenže sa stretneme, ale vždy sa niečo nové dozvieme, keďže organizátori sú zakaždým schopní objaviť otázky, na ktoré sme prikrátki. Až do konca vládne príjemne napätá atmosféra, či náhodou – o čo nám samozrejme nejde, no poteší to – zvíťazíme. Jednoznačne odporúčam.“

Najbližší QuizTime sa uskutoční v utorok 15. septembra o 16:00 v podniku ŽiWell v Piešťanoch. Počet tímových miesteniek je však obmedzený.

Treba si vymyslieť názov tímu a vopred sa prihlásiť na tejto adrese. Príďte sa zabaviť a zasúťažiť si spolu s priateľmi. Na veku naozaj nezáleží.

Text a foto: Tlačová správa organizátorov podujatia