Prečo sú kovové regály najlepšou možnosťou pre každú domácnosť?

Regály, boxy a police tvoria základ každej domácnosti. Nielenže vytvárajú priestor na skladovanie rôznych vecí, zaváranín či pomocníkov, predstavujú tiež spôsob ako je možné v domácnosti neustále udržiavať poriadok. Zároveň, ak má každá vec svoje miesto, nemáme tendenciu ju nechávať len tak voľne pohodenú.

Prečo je však vhodné kúpiť regál do špajze či inej časti vášho príbytku práve v kovovom prevedení?

Dlhá životnosť

Ak inštalujete v domácnosti nové regály, tak rozhodne chcete, aby vám vydržali čo najdlhšie. Pri kovových regáloch sa nemusíte obávať, že by ste ich museli onedlho zložito meniť alebo kupovať nové. Budú tu ešte aj v čase vašich vnúčat.

Vysoká odolnosť

Pokiaľ dodržíte zásady používania, ktoré odporúčajú výrobcovia, kovový regál je prakticky nezničiteľný. Pri správnej povrchovej úprave dokáže odolať aj vonkajším podmienkam, extrémnym teplotám či občasnému dažďu.

 

Veľký výber rozmerov

Máte málo priestoru? Nevadí. Vďaka veľkému výberu šírok, výšok i hĺbok rôznych variant regálov dokážete regál zmontovať aj v úzkom alebo nízkom priestore. Stačí si priestor dobre premerať a nájsť si vyhovujúci model.

Jednoduchá montáž i demontáž

Zmontovať a postaviť kovové regály nikdy nebolo také jednoduché. Ak si vyberiete skrutkové regály, stačí vám skrutkovač a návod. Pri T alebo L regáloch nepotrebujete ani skrutkovač, jednotlivé diely do seba jednoducho nasúvate. Ak sa rozhodnete, že sa vám regál hodí inde, rovnako jednoducho ho dokážete demontovať, previezť či uskladniť.

Možná nadstavba

Ak ste sa rozhodli pre skrutkový alebo aj bezskrutkový regál a časom zistíte, že by ste predsa len potrebovali o policu navyše, nie je nič jednoduchšie ako si policu a dielce potrebné k nadstavbe dokúpiť a domontovať. Dajte si však pozor, aby ste kúpili rovnaké rozmery a nosnosť police.

Variabilita použitia

Hoci by sa mohlo zdať, že kovový regál je vhodný maximálne do špajze, komory alebo garáže, opak je pravdou. Regály sa vyrábajú v rôznych farbách i tvaroch, a tak ich pokojne môžete umiestniť nielen do pracovne, ale aj do obývacej izby miesto knižnice. Rovnako dobre poslúžia ako úložný priestor v chodbe alebo dokonca v kuchyni.

Rôzne nosnosti

Regál v špajze nebude potrebovať takú vysokú nosnosť ako regál, ktorý budete používať v dielni či garáži. Pri kúpe je vhodné mať vopred premyslené umiestnenie regálu nielen kvôli rozmerom, ale aj v súvislosti so zaťažovaním regála.

Dostatok úložného priestoru je základom každého dobre uprataného domova. Ak neviete, ako by ste svoje veci najlepšie uložili, skúste sa zamyslieť nad kúpou vhodného regálu, do ktorého dokážete uložiť nielen topánky, ale aj zaváraniny či dokonca knihy.

 

(Reklamný článok) Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk