Potrebujete vytvoriť nepríjemnému slnku bariéru? Vyskúšajte závesy na mieru

Napriek tomu, že sú svetlo a teplo pre náš organizmus veľmi dôležité, vyskytujú sa v našom živote chvíle, kedy by sme sa bez nich radšej zaobišli. Platí to najmä v lete, počas ktorého sa nielen vplyvom globálneho otepľovania zo sklenených tabúľ okien stávajú obrovské zdroje absorbovaného tepla, ktoré by sme najviac ocenili asi v zime.

Ak preto hľadáte spôsob, akým znížiť vplyv takéhoto žiarenia a v zime naopak okno pred treskúcou zimou izolovať bez potreby inštalovať komplikované tienenie, máme pre vás ideálne riešenie – profesionálnu tieniacu techniku.

Špeciálne závesy na mieru

Závesy sú praktickým a cenovo dostupným prostriedkom, ktorý nám umožňuje šetriť energiu. Môže za to textília závesu, ktorý dokáže priestor okna izolovať pred výkyvmi teplôt. Niečo podobné ste si možno všimli na dovolenke v exotickom rezorte, ktorého hotelové izby sú z týchto dôvodov vybavené rovnako kvalitnými závesmi.

A nielen to, tieto vysokokvalitné tepelnoizolačné závesy na mieru od Profirol majú takmer vždy elegantné a sofistikované tvary a vzhľad, ktorý dodáva domácemu prostrediu šarm, vytvára úkryt pred slnkom alebo chladom.

Tepelná clona zaisťuje maximálne súkromie, znižuje hluk, účinne blokuje svetlo v lete aj v zime a zaslúži sa o maximalizáciu našej úspory energie v pohodlným spôsobom.

Dokážu blokovať viac ako 98 % svetla a 60 % hluku

Moderné vonkajšie žalúzie sú vyrobené z odolných kovových lamiel so špeciálnymi LDPE tesneniami, takže vďaka nim izolujete okno pred svetlom na viac ako 98 % a hlukom o 60 %. Mnohí si však nemôžu tento komfort dovoliť pre vyššiu cenu systému.

Ideálnou náhradou sú preto špeciálne závesy na mieru, ktoré vytvoria v oblasti okna rovnako kvalitnú bariéru a zútulnia priestor. Záves na okne tak nie je len krásny a účinný, ale zároveň pôsobí ako tepelná bariéra a dokáže rovnako dobre ako spomínané žalúzie, filtrovať obrovské množstvo svetla, tepla a hluku.

To všetko bez špeciálnych a komplikovaných inštalácií, údržby a ďalších komplikácií.

A ak tomu neveríte, s Profirol sa o tom v praxi veľmi rýchlo presvedčíte.

(Reklamný článok)

Foto: Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com