Podomietkové batérie v kúpeľni

Medzi populárne alternatívy vodovodných batérií podľa umiestnenia patria podomietkové sprchové batérie, ktoré pôsobia čistým a minimalistickým dizajnom. V tomto prípade je časť batérie ukrytá pod omietkou, kvôli čomu je aj ich inštalácia náročnejšia. Sú však vhodnou možnosťou pre ľudí, ktorí chcú ušetriť priestor a zároveň sa postarať o moderný dizajn a funkčné zariadenie.

Aké materiály batérií sú vhodné?

Pre kvalitné batérie je typické chrómové spracovanie. Pri výbere kuchynskej batérie môžete zvoliť aj kombináciu s nerezovým alebo keramickým drezom. Populárne sú aj rôzne farebne zladené batérie. Pri kúpe je potrebné skontrolovať to, či je telo podomietkovej sprchovej batérie tvorené z granitu, alebo či má jej povrch nástrek v rovnakej farbe ako granit.
Novaservis batérie

Sprchové batérie Novaservis sú vhodné pre moderné kúpeľne, keďže ich kvalita a vzhľad odpovedá vašim potrebám. Oceníte aj dizajn, ktorý hrá dôležitú úlohu pri zariadení vašej kúpeľne. Vhodnou voľbou sú napríklad podomietkové batérie, ktoré priliehajú k stene a vy sa tak vyhnete viditeľným prípojným armatúram vody. Na stene budete mať pripevnenú ochrannú krytku, ktorá je súčasťou batérie. Funkcie batérií sa svojím umiestnením nijak nelíšia, navyše umiestnenie môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb.

Dizajn vám umožňuje skombinovať inovatívnu technológiu s funkčnosťou a jednoduchou manipuláciou. Vďaka jednoduchému dizajnu si budete môcť užiť komfort počas sprchovania. Dbajte na kvalitu materiálu, aby bol odolný a nepodliehal rýchlemu opotrebovaniu.

Moderné batérie vám prinášajú veľa výhod, vďaka ktorým si doprajete relax počas sprchovania. Dôležité je, aby ste sa vedeli zorientovať vo viacerých možnostiach, ktoré vám ponúka bohatý trh. Nezabudnite na vhodné umiestnenie, ktoré by vám nemalo robiť žiadne problémy počas používania.

(Reklamná článok) Zdroj obrázka: STILLPECK / Shutterstock.com