Piešťanský týždeň má nového vydavateľa

Licenciu na vydávanie regionálnych novín získala spoločnosť Petit Press, ktorá vydáva množstvo podobný titulov po celom Slovensku a je tiež vydavateľom denníka Sme. Vplyv na periodicitu ani obsah táto zmena mať nebude.

O prevode vydavateľského oprávnenia zo spoločnosti Winter média na Petit Press ako prvý informoval portál Mediálne.sk. Zmena sa prejaví iba v hlavičke novín. Od najbližšieho čísla pribudne v modrom logu Piešťanského týždňa červené logo My. To odkazuje na sieť regionálnych titulov vydávaných spoločnosťou Petit Press.

„Winter média zostáva dodávateľom a tvorcom obsahu novín a Petit Press bude vydavateľom tohto týždenníka a bude zabezpečovať tlač, distribúciu a výrobu periodika, ako aj predaj sieťovej inzercie,“ uviedol pre Mediálne.sk generálny riaditeľ Petit Pressu Alexej Fulmek.

Piešťanský týždeň sú noviny s vyše 25 ročnou tradíciou. Prvýkrát vyšli v apríli 1991. Istý čas vychádzali v utorok aj v piatok, aktuálne je to týždenník.

Od najbližšieho čísla vyjde Piešťanský týždeň s prílohou Fotelka, ktorú Petit Press vkladá do svojich regionálnych titulov.

Text: Martin Palkovič Zdroj: medialne.sk