Ožíva legenda? Odštartoval nábor do Mestskej futbalovej ligy

Kedysi obľúbená súťaž sa po novom bude hrať na umelej tráve piešťanského štadióna. Futbalové tímy sa môžu registrovať prostredníctvom internetového formulára aj na sobotnom zábavno-športovom podujatí.

„Ľudia nám v ankete na webe vypĺňajú, že majú o mestskú ligu záujem. Sám neviem, aký počet tímov môžeme očakávať,“ hovorí štatutár PFK Piešťany Erik Hlavatý.

Dodáva, že súčasné vedenie klubu je v kontakte s ľuďmi, ktorí v minulosti mestskú ligu budovali. „Verím, že máme na čom stavať a spravíme ju ešte atraktívnejšou pre ľudí. Dôležité pre nás je, aby sa hralo bezpečne a tiež, aby sme čo najviac ľudí priviedli k pohybu.“

Registrácia odštartovala v stredu 7. septembra a potrvá do konca októbra. Ligu si zahrá prvých desať registrovaných tímov. V prípade, že bude záujem vyšší alebo i nižší, situáciu manažment PFK skonzultuje a rozhodne, ako postupovať ďalej.

Zápasy sa z ihriska na Lide presunú na umelú trávu piešťanského štadióna. Registrácia je možná i počas sobotňajšieho zábavno-športového podujatia v Športhotel bare na futbalovom štadióne.

Mestská liga by v prípade naplnenia stanoveného počtu tímov mohla odštartovať počas októbra.

Autor: MB/TK PFK Ilustr. foto: Abigail Keenan/unsplash.com