Nočný beh cez Piešťany povedie po zabezpečených uliciach i mestským parkom

Obľúbené bežecké podujatie Piešťany Night City Run, ktorého sa pravidelne zúčastňuje vyše 300 pretekárov z celého Slovenska, sa uskutoční v sobotu 21. augusta 2021. Štart z Námestia slobody je naplánovaný na 20.15 h.

Účastníci behu Piešťany Night City Run budú môžu absolvovať 5 km (jedno kolečko) alebo 10 km (dve kolečká) dlhú trať, ktorá vedie hlavnými zabezpečenými ulicami Piešťan, mestským parkom a popri Váhu.

Pred štartom sa bude dať registrovať na Rázusovej ulici v budove Fakulty zdravotníckych vied UCM (Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie UCM). Lepšie je však prihlásiť sa vopred – online na tejto adrese.

Bežci sa môžu tešiť na pamätné medaile so štýlovými šnúrkami, tombolu, ceny od classic coffee a kúpeľov Piešťany, kvety Lu Flowers a občerstvenie v cene štartovného. Pre prvých troch v každej kategórii – Muži, Muži 40, Muži 50, Ženy a Ženy 40, sú pripravené vecné ceny, a bude aj tombola pre všetkých, čo budú pretekať. Tento rok môže jeden z vyžrebovaných bežcov v tombole vyhrať sporttester Coros Pace 2.

Text a foto: Tlačová správa – Piešťany Night City Run