Nakupujte rozumne od overených predajcov na Merxu.com!

MerXu.com je online platforma, ktorá poskytuje skvelý obchodný priestor pre krajiny strednej a východnej Európy. Vytvára univerzálnu a bezpečnú zónu pre obchodovanie, pričom spája predajcov a kupujúcich v rôznych kategóriách. Vďaka tomu môžete bez problémov nakupovať široké spektrum produktov, prípadne priniesť ponuku vašich vlastných produktov na trh. Ako používať MerXu?

Základom je registrácia

Základom pre nakupovanie, či predávanie na https://merxu.com/sk/ je založenie si účtu. N vyplnenie registračného formulára je potrebné zadať údaje o názve spoločnosti, kontaktné údaje na spoločnosť, IČO alebo DIČ a krajinu, v ktorej je vaša spoločnosť registrovaná. Vaša mailová adresa je pritom jednou z najdôležitejších informácií, pretože slúži ako ID, kontakt a tiež notifikátor.

Ak chcete na tejto platforme predávať, musíte popísať parametre vašej ponuky. Rovnako je potrebné neustále venovať pozornosť vášmu účtu, kde sa budú objavovať žiadosti o ponuky. Najlepšie je byť otvorený rovnako maloobchodnému aj veľkoobchodnému predaju. Dôležité je tiež zvoliť si cenovú politiku. Všetky tieto kroky môžu viesť k tomu, že získate viac zákazníkov až na 8 trhoch v rámci, ktorých tento portál funguje.

Pre nákup je aplikácia veľmi prehľadná. Vyhľadávať môžete podľa názvu produktu alebo si prehliadať konkrétne kategórie. Platforma sa zameriava na nespotrebiteľský tovar. Nájdete tu napríklad kategóriu osvetlenie, či stavebniny. Môžete si vyberať široké spektrum predajcov na jednom mieste a z rôznych krajín. Môžete si vyžiadať ponuku a dohodnúť sa na podmienkach nákupu priamo z dodávateľom.

MerXu ponúka rovnako produkty ako aj služby…

Novinkou vo sfére tejto platformy je aj ponuka služieb. Tento obchodný priestor ponúka rovnako aj služby vo všetkých kategóriách. Viete si tak nájsť rýchlo a jednoducho dodávateľa, ktorý vyhovuje vašim požiadavkám. Môžete získať kontakty a dohodnúť sa na vlastných podmienkach podľa vašich potrieb. Primárnou funkciou tejto platformy je totiž spájať ponuku s dopytom a tým vytvárať ideálne nákupné podmienky v regiónoch strednej a východnej Európy.

(Reklamný článok)