Najmódnejšie pánske topánky na sezónu jeseň-zima 2022/23

Obuv má byť predovšetkým pohodlná, no veľký význam majú aj estetické hodnoty. Napriek tomu, že muži väčšinou nemajú tendenciu naplniť šatník až po okraj, aj tak budete potrebovať niekoľko párov topánok na rôzne príležitosti. Samozrejme si môžete vybrať univerzálnu obuv, ktorá poskytne skvelé možnosti štylizácií. Iné topánky sú vhodné na svadbu, stretnutie s priateľmi a pod. Obuv by ste si mali vyberať takú, ktorá sa bude hodiť k ležérnym, elegantným aj športovým outfitom. Kožené topánky sú nadčasová klasika, oplatí sa mať chelsea čižmy, sneakersy a tenisky, vojenské workery, trekingové topánky.

Je čas kúpiť si módnu pánsku obuv

Páni sa teraz môžu spoľahnúť na obrovský výber modelov obuvi. Oplatí sa mať vysoké pánske čižmy, športové aj trekingové topánky. Nesmie tiež chýbať niečo elegantné, aby sme mohli vytvoriť štylizáciu na formálne príležitosti. Koženú pánsku obuv možno odporučiť každému s ohľadom na jej vysoké úžitkové a estetické hodnoty. Je to klasika, ktorá pasuje takmer k všetkému. Univerzálne sú modely v decentných farbách, čierne a hnedé. Ďalšou možnosťou sú pánske poltopánky vyrobené z kvalitných materiálov. 

Modely s univerzálnym dizajnom poskytujú najviac štylizačných možností. Nebude problém zladiť ich s oblekom, džínsovými nohavicami, chinos nohavicami. Muži, ktorí chcú vyčnievať z davu, budú potrebovať topánky v modernom vydaní, vo výraznej farbe, obohatené o ozdobné pracky alebo so zúbkovanou podrážkou. Nesmú chýbať ani sneakersy, čiže obuv ktorá akoby nikdy nevychádzala z módy. Dostupné sú štýlové modely, ktoré sa hodia nielen pre športové štylizácie. Žiadané sú aj skate tenisky, ktoré sú skvelé na každodenné nosenie.

Aké topánky môžete odporučiť mužom?

V šatníku každého muža sa budú hodiť mokasíny, najmä v šnurovacej verzii. Môžu byť obohatené aj o strapce, ktoré sú dodatočnou ozdobou. Klasikou sú aj lakované mokasíny, skvelá voľba na formálnejšie príležitosti. Workery vo vojenskom štýle už dlhú dobu nevychádzajú z módy. V ich prípade môžeme hovoriť o mimoriadnej odolnosti a komforte. Najžiadanejšie sú masívne topánky, v tmavých farbách, s hrubou podrážkou. Milovníci turistiky budú potrebovať trekingové topánky. Ideálna voľba pre pešie prechádzky po horských chodníkoch. 

Tento typ obuvi je možné nosiť aj každý deň, najmä v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Vďaka terénnym podrážkam sa nebudete musieť obávať, že sa pošmyknete. Zľadovatený povrch už nebude problémom. Módne sú aj šnurovacie oxfordky s dierkami na prednej strane zvršku. Skvelé sú tiež modely zapínané na remienky. Módne sú tiež čierne topánky nad členky, obzvlášť pre milovníkov gotického a punk štýlu. Zásobiť sa oplatí aj Chelsea čižmy, ideálny variant nielen pre milovníkov anglického štýlu. Minimalistické chelsea čižmy vyrobené z kože sú perfektné. Hodia sa k mnohým štýlom, najmä v odtieňoch hnedej a zelenej.

(Reklamný článok)

Foto: pexels-cottonbro