Naj športovca môžu Piešťanci vybrať prostredníctvom ankety

Súčasťou odovzdávania cien ľuďom, ktorí robia nášmu mestu dobré meno, bude aj vyhlásenie výsledkov internetovej ankety. V nej môžu hlasujúci vybrať najobľúbenejšieho športovca Piešťan.

Anketu dnes spustili organizátori podujatia Osobnosť mesta Piešťany na rovnomennej web stránke. Vyjadriť svoj názor je možné aj prostredníctvom hlasovacích lístkov.

Oceňovanie ľudí, ktorí boli v uplynulom roku úspešní v rôznych oblastiach, sa uskutoční 6. mája v Dome umenia.

Okrem športovcov získajú ceny primátora aj Piešťanci pracujúci v oblasti kultúry, ochrany a tvorby životného prostredia a v charitatívnej oblasti. Ocenení získajú kovanú trofej odkazujúcu na logo tohto podujatia. To má symbolizovať úspech a dosiahnutie cieľov.

Podujatia Osobnosť mesta Piešťany organizuje radnica v spolupráci s agentúrou Bona Publica s.r.o., ktorú vlastní poslanec mestského zastupiteľstva Matúš Kromholc. Práve on prišiel so zmenou formátu podujatia.

Galavečer v Dome umenia bude moderovať Peter Varinský z TV Markíza. O kultúrny program sa postarajú žiaci Základnej umeleckej školy a členovia folklórneho súboru Slnečnica. Každého oceneného predstavia prítomným prostredníctvom krátkeho videa.

Text: Martin Palkovič Zdroj: osobnostmestapiestany.sk