Nabíjateľné batérie majú úspech – aj u vás?

Batérie sú až príliš malým článkom, aby zmenili náš pohľad na svet. Alebo nie? Využívame ich takmer nepretržite. Batérie sa v domácnostiach míňajú, ale naše potreby rastú. Stačí sa len obzrieť okolo seba, aké zastúpenie majú vo vašej domácnosti. Dnes sa batérie stávajú čoraz ekologickejšie aj vďaka možnosti, že existujú aj nabíjateľné varianty.

Nabíjateľné tužkové batérie

Vlastnosti nabíjateľných batérií získavajú nielen vysokokapacitné a profesionálne. Uplatňujú sa aj pri bežných spotrebných aa batériách. V prípade, že sa pre ne rozhodneme, neoplatí sa šetriť. Nabíjateľné tužkové batérie sú vhodné pre všetky domáce spotrebiče, ktoré vyžadujú batérie, a tiež pre ďalšie pomôcky, ktoré v domácnosti využívate.

Nabíjateľné batérie sa stali dostupným a inovatívnym prostriedkom ako malým pričinením môžete chrániť životné prostredie. Je to najmä vďaka tomu, že disponujú väčším počtom nabíjacích cyklov. K nim patrí napr. technológia ready to use pri vopred nabitých a hneď použiteľných modeloch. Pri batériách, u ktorých si nárokujeme každodenné využitie, ďalej vyžadujeme aj dlhodobú životnosť.

Čím konkrétne sa vyznačuje nový hospodárny rad?

Hospodárny rad nabíjateľných batérií umožňuje približne 500 nabití a viac. Zároveň keď ich máme plnohodnotne využívať, musíme si byť istí ich profesionalitou a spoľahlivosťou. Tu dokazuje už aj nízke samovybíjanie. Ďalej dokážeme tieto batérie rozlišovať na modely s pamäťovým efektom alebo bez. Viac ako túto prídavnú funkciu v praxi oceňujeme využitie pre všetky bežné zariadenia a kompatibilitu s viacerými typmi nabíjačiek. Sortiment si vieme rozšíriť aj o doplnky, ako napr. tester či úložné puzdro. S nabíjateľnými batériami postupne tak dosiahneme úspory cca. 75% na energiách a návratnosť vyšších prvotných nákladov už za rok!

(Reklamný článok) Zdroj obrázku: airdone / Shutterstock.com