Na Countryfest Bohunice príde Čechomor, Pavol Hammel aj Westwend

Hudobné podujatie, ktorého organizátorom je obec Jaslovské Bohunice, sa uskutoční v rámci kultúrneho leta v dňoch 29. a 30. júla. V tamojšom amfiteátri si prídu na svoje milovníci country, folku, bluegrassu, world music a príbuzných žánrov.

Za kvalitu hudobného programu hovoria samotné mená českých a slovenských headlinerov ako Čechomor, František a Vojta Nedvědi, Pavol Hammel, Bukasový Masív, Michal Tučný Revival Plzeň, Blueground a Klára,Vodopád, Nový Rownák, Pacipacifik, Country Limit Club a mnohí ďalší.

„Nakoľko sme medzinárodný festival budete si mať možnosť porovnať úroveň našich kapiel aj s originál country spevákmi z USA v podaní skupín  Willie Jones Band a Westwend. Hudobný program bude prebiehať na veľkej scéne v amfiteátri aj na malej scéne. Vystúpi v rámci neho viac než 20 účinkujúcich,“ informovali organizátori Countryfestu Bohunice a dodali: „Chceme robiť dramaturgiu v ktorej si každý nájde to svoje.“

V prestávkach medzi koncertami divákom predvedie svoje umenie tanečná skupina Maryland, ktorá ich naučí niektoré choreografie. Na svoje si prídu aj rodiny s deťmi. Čaká ich turnaj v stolnom tenise, dogdancing, skákací hrad, lanová dráha aj pravý indiánsky tábor.

Text a foto: Tlačová správa organizátorov