Moderné garážové brány pre bezpečnosť a pohodlie

Garážové brány sú dôležitým prvkom garáži, pretože chránia vozidlo pred krádežou. Musia byť pevné, funkčné, bezpečné na používanie a mať dlhú životnosť.

Moderné technológie na výrobu brán vám umožňujú vybrať si produkty najvyššej kvality a nielen chrániť veci a autá, ale aj zachovať a v niektorých prípadoch zlepšiť vonkajšiu estetiku budovy.

Pred výberom garážovej brány sa musíte rozhodnúť pre jej typ

Sekcionálne garážové brány
Brány Styro sú umiestnené vo vzdialenosti do 50 cm od stropu garáže, otvárajú sa vertikálne. Tento dizajn zachováva maximálnu jednoduchosť pre umiestnenie auta vo vnútri garáže aj pred ňou na ceste, čo zaisťuje pohodlnejšie nastupovanie a vystupovanie.

Vďaka rovnomernému utesneniu po obvode sa sekcionálna brána ľahko montuje do rôznych otvorov garáže.

Bočná garážová brána
Je vhodné ich použiť ako dodatočný vchod bez nutnosti otvárania hlavnej brány. Vhodné, ak v garáži skladujete náradie alebo iné veci.

Bočná garážová brána môže byť z dvoch krídel a môže slúžiť ako plnohodnotná brána. Sú odolné, dobre izolujú garáž od chladu a hluku a dodávajú stavbe elegantný vzhľad. Takéto brány môžu mať rôzne farby a textúry a rám môže byť laminovaný alebo natretý vo farbe hlavnej brány alebo strechy.

Výklopné garážové brány
Veľká konštrukcia, ktorá poskytuje ľahký prístup do garáže pre nadrozmerné vozidlá. Skladá sa z 2 krídel na nosných stĺpikoch, ktoré sú pripevnené k závesom. Dvere sa dajú otvárať zvonku aj zvnútra.

Ako si vybrať garážovú bránu

Po určení typu brány venujte pozornosť nasledujúcim bodom. Dvojstenné brány poskytujú vynikajúcu tepelnú izoláciu. Jednostenné je rozpočtové riešenie pre samostatné garáže, ktoré nepotrebujú izoláciu.

Drevené brány sú vhodné pre domy s drevenými fasádnymi prvkami. Navyše si môžete vybrať textúru pre prírodný kameň, kov alebo hladký lakovaný povrch, ktorý bude odolný voči poškriabaniu. Moderné garážové brány majú ochranný náter proti korózii, ako aj odolnosť voči mrazu, UV žiareniu a poškodeniu.

Čo sa týka farby – môžete si vybrať akúkoľvek farbu alebo si objednať niečo podľa vlastných preferencií, napríklad ušľachtilú antracitovú alebo metalickú.

Taktiež sú moderné brány vybavené automatizáciou, systémom diaľkového otvárania pri vjazde auta, ochranou proti pádu a úplným zatvorením, ak sa medzi krídla dostane cudzí predmet.

Výber garážových brán Styro je obrovský, takže určite nájdete ideálne riešenie pre pohodlie a ochranu!

(Reklamný článok)