Ľubozvuk: Ľudové piesne v nových úpravách zaznejú v Prírodnom kine

Ľubozvuk je spojenie výrazných umelcov a viacerých hudobných svetov, ktoré sú jedinečne a vkusne prepájané. Ľubomír Gašpar, Sisa Fehér a Spectrum Quartett predstavia tento svoj jedinečný projekt v piešťanskom Prírodnom kine v sobotu 10. júla. Začiatok koncertu je o 20.30 h.

V predošlom projekte The Point of View stál základ tvorby na folklóre rôznych národov, v tomto projekte hudobníci dozreli na naše krásne slovenské ľudové piesne, ktoré citlivo upravili, ale hlavne sú citlivo interpretované hudobným klenotom Slovenska a Česka Sisou Fehér.

Tvorba je silne ovplyvnená jazzom, prvkami elektronickej hudby, vlastnými cítením a v neposlednom rade klasickou hudbou, ktorú zastupuje v projekte jedno z najlepších sláčikových telies – Spectrum Quartet pod vedením Jána Kružliaka.

Ľubozvuk je jedinečný, zrozumiteľný, iný. Tentokrát sa spojil cimbal so zvukovými efektami, čo tento nástroj posúva na nové miesta a ponúka poslucháčovi zažiť jedinečný a neopakovateľný zážitok.

Vstupenky na podujatie, ktorým v Prírodnom kine štartuje hudobné leto v dramaturgii Mestského kultúrneho strediska Piešťany, sú v predpredaji cez fontana-piestany.sk. Podujatie nájdete aj na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1871315179697093

Zdroj: MsKS Piešťany