Lidl otvoria v pondelok, križovatka ešte nie je skolaudovaná

Na spustenie prevádzky nového nákupného centra na Bratislavskej ceste je zdanlivo všetko pripravené, stavby však zatiaľ nemajú všetky potrebné povolenia.

Podľa našich informácií nie je skolaudovaná nová križovatka, ale ani samotná predajňa. Bez tohto povolenia nemožno obchodné priestory využívať, ale Lidl už oznámil dátum otvorenia.
Slávnostné prestrihnutie pásky aj za účasti zástupcov radnice je naplánované na pondelok 9. novembra o 7.00 h, informoval hovorca Tomáš Bezák.

Súčasťou otvorenia bude akcia na podporu základných škôl na Brezovej ulici a na Ulici F. E. Scherera. Tieto školy dostanú od spoločnosti Lidl 50 centov z každého nákupu nad 10 eur.

V druhej piešťanskej predajni tejto obchodnej siete nájde prácu 20 ľudí. Jej areál zaberá plochu 2 000 m metrov štvorcových. Jednopodlažnú budovu s pultovou strechou, 150 parkovacích miest a novú svetelnú križovatku stihli postaviť rekordne rýchlom čase – za necelých šesť mesiacov.

Reklamným pútačom umiestneným v areáli nákupného centra poznačil Lidl vzhľad blízkeho cintorína. Cez deň aj v noci priťahuje pozornosť jeho obrovské žlto-modré logo.

lidl-krizovatka3

Text a foto: Martin Palkovič

Inzercia