Kúpele spoja Piešťany a Viedeň autobusovou linkou

Autobusy budú slúžiť hosťom Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany (SLKP), ale aj iných ubytovacích zariadení v našom meste. Využiť ich môžu aj obyvatelia Piešťan.

Premávať budúci od 5. septembra do konca októbra.

Kúpele o tom informovali prostredníctvom tlačovej spravy.

Turistická linka Piešťany Spa Express bude jazdiť dvakrát týždenne z hlavnej stanice Busbahnhof – Wien HBF, Südtiroler Platz, každý štvrtok a nedeľu až do 31. októbra.

Odchod autobusu z Piešťan je o 9:30 h pričom autobus príde vyzdvihnúť klientov, ktorí majú zakúpený cestovný lístok priamo pred hotel, v ktorom sú ubytovaní.

O 12:15 h má plánovaný príchod do Viedne na Hauptbahnhof Südtiroler Platz.

Autobus v rovnaký deň jazdí aj naspäť do Piešťan. O 13:30 h je odchod autobusu z Viedne od Hauptbahnhof Südtiroler Platz a plánovaný príchod do Piešťan je o 15:45 h.

Autobus odvezie klientov, ktorí majú zakúpený platný cestovný lístok na Piešťany Spa Express priamo pred hotel, v ktorom budú ubytovaní.

„Slovenské liečebné kúpele Piešťany, a.s. sú otvorené spolupráci i s ostatnými ubytovacími subjektami ako sú hotely a penzióny v Piešťanoch. Autobus privezie hostí priamo k dverám daného hotela. Cestovný lístok si môžu zakúpiť i obyvatelia Piešťan,“ uvádzajú SLKP v tlačovej správe s tým, že odchod z Viedne o 13:30 h by mal pokryť väčšinu príchodov vlakových spojov z celého Rakúska a južného Nemecka.

Linku majú obsluhovať klimatizované autobusy s dostatočným priestorom pre batožinu.

„V prípade voľného miesta sa po dohode môže v spodných batožinových priestoroch previezť i bicykel,“ informovali kúpele.

Autobus bude označen na oboch stranách označený ich logom s barlolámačom.

Štandardná cena za jednu jazdu je 19,90 € prostredníctvom predajného online systému.

Zdroj: Tlačová správa SLKP