Kajakári chcú integrovať handicapované deti, pomôžte im

Na Sĺňave má vzniknúť bezbariérové mólo, vďaka ktorému môžu telesne alebo inak postihnuté deti absolvovať jazdu na kajaku alebo kanoe. Ak tento nápad získa dostatočný počet hlasov, podporí ho Slovenský plynárenský priemysel (SPP).

Športovému klubu Kajak Moravany nad Váhom sa podarilo dostať do užšieho výberu grantového programu Zlepšime spoločne Slovensko. O finalistoch rozhodujú ľudia v on-line hlasovaní. Šancu uspieť má 10 projektov v každom z troch regiónov Slovenska (západ, stred a východ) s najvyšším počtom pridelených hlasov.

Kajakári z Moravian chcú vybudovaním bezbariérového móla integrovať handicapované deti, ktoré by sa po realizácii tohto projektu mohli ľahko dostať do kajaku alebo kanoe a pod dohľadom skúsených inštruktorov objavovať krásy Sĺňavy. Nápad má široké uplatnenie pre všetky deti, ktoré bývajú v piešťanskom regióne alebo sem prichádzajú, aby sa liečili.

Každý, kto sa na web stránke Nadácie SPP zapojí do hlasovania, bude zaradený do súťaže o pobyt pre dve osoby v Grand Castle v Liptovskom Hrádku.

Zdroj: sppolocne.sk Foto: ŠK Kajak MnV