Ideálny darček pre manželku – týmto zabodujete!

Obdariť manželku na Vianoce je povinnosťou každého muža. Menšia či väčšia pozornosť sa cení o to viac, ak je darovaná z lásky a pokrýva reálnu potrebu po niečom peknom aj užitočnom. Poradíme vám 5 darčekov pre vašu polovičku, ktorými svoju ženu potešíte a zároveň ich jednoducho získate na jednom mieste v obchode 4Home.

1. Baránková deka
Úžasná hrejivá deka poteší každú ženu celoročne. Zvlášť vo vianočnom období bude táto obojstranná prikrývka darčekom, ktorý sa oplatí zakúpiť vo viacerých kusoch, lebo časom ho budú chcieť doma úplne všetci.

Deka má dve strany – na jednej je jemný povrch z mikroplyšu a nachádza sa na nej aj vzor. Ten je možné vybrať z viacerých typov od vianočných cez nordické alebo neutrálne.

Deka má veľkosť 150 x 200 cm a zakrútiť sa do nej nebude problém ani dvom osobám naraz. Deka je hrubá a ozaj hrejivá, gramáž je až 430g/m2. Materiál je polyester, ktorý odporúčame prať pri maximálne 40°C.

2. Aróma difuzér
K vianočnej pohode patrí okrem dobrého jedla aj vhodné prevoňaný interiér. Túto úlohy splní aróma difuzér, ktorý nielenže dodá vášmu bývaniu arómu podľa vášho výberu, ale vie aj zvlhčiť miestnosť a prospieva tak vášmu zdraviu. Difuzéry majú ešte jednu funkciu navyše – stávajú sa efektnými doplnkami interiéru.

Môžete si vybrať z mnohých tvarov a povrchových úprav. Možné je nastaviť si aj požadované podsvietenie. Vôňu si volíte sami a na výber budete mať nekonečné množstvo úžasných variácií. Koncentrovanú vôňu stačí nakvapkať do difuzéra a zaliať vodou. Po pár sekundách začne stúpať voňavá para a vy si môžete vychutnávať šťastné a voňavé Vianoce. V obchodoch väčšinou zakúpite difuzéry aj arómy na jednom mieste.

 

3. Fén s infračerveným difuzérom
Starostlivosť o vlasy je doménou väčšiny žien a s kvalitným fénom bude celý proces rýchlejší a výsledok pôsobivejší. Doby, keď sa na féne nastavoval iba teplý alebo studený vzduch sú dávno za nami.

Dnešné vyspelé prístroje ponúkajú pokrokové technológie, ktoré boli doménou salónov krásy. Základom je poriadny výkon, ideálne okolo 2000 W. Ochranu vlasom dodá ionizačné fúkanie, ktoré zabezpečí prirodzený lesk.

Rovnomernú distribúciu vzduchu zabezpečí kvalitné vyústenie a tiež aj násada s funkciou infračervenej masáže. Krásny dizajnový kúsok poteší každú štýlovú ženu.

4. Kozmetické zrkadlo
Starostlivosť o tvár a pleť je ďalšou oblasťou, kde môžete svoju manželku potešiť kvalitným a funkčným darčekom. Kozmetické zrkadlo obsahuje dve plochy. Druhá slúži na zväčšenie konkrétnej časti tváre.

Moderné kozmetické zrkadlo obsahuje LED diódy, ktoré perfektne nasvietia celú tvár a práca na nej bude dokonale presná. Funkcie svietenia sa sama automaticky vypne po 15 minútach. Zrkadlo je napájané štyrmi AAA batériami a pri pravidelnom používaní vydrží celý jeden rok.

Ovládanie je plne dotykové, takže žiadne hľadanie spínača sa nekoná. Dotyk zároveň reguluje úroveň svietenia. Zrkadlo je možné ľubovoľne otáčať, má priemer 13 cm a jeho dostatočná váha (930g) signalizuje, že je vyrobený z kvalitného materiálu a neprevráti sa.

 

5. Súprava pre manikúru a pedikúru
Elektrická súprava na manikúru a pedikúru sa skladá zo strojčeka, ku ktorému je možné pripojiť viacero nadstavcov. Tie zabezpečia rôznu intenzitu brúsenia nechtov na rukách aj nohách. Na strojčeku sa dá nastaviť rýchlosť rotácie.

Napájanie zabezpečujú AA batérie a manipulácia nie je obmedzovaná káblami alebo drôtmi. Celá sada je uložená v praktickom a dizajnovom tvrdenom puzdre. Krásne a zdravé nechty budú hotové zas o niečo rýchlejšie.

(Reklamný článok)