Hviezdou dubstep párty v klube Podzemie bude L Plus

Bassblast crew a B&R predstavujú prvú zo série párty Bassblast Drum & Bass Nights 1. Nové klubové noci pre milovníkov tanečnej elektronickej hudby, drum & bassu a pridružených žánrov začínajú 14. novembra v piešťanskom klube Podzemie.

Priestor, ktorý patrí raperovi Egovi prešiel rekonštrukciou. Návštevníci môžu čakať výrazne krajší, útulnejší a väčší interiér. Zmenilo sa aj osvetlenie a novinkou sú akustické prvky pre lepší hudobný zážitok.

Na úvodnej akcii vystúpi slovenská DJská a producentská špička na čele s L Plusom, ktorý tento rok zabával viac ako 8-tisíc ľudí na festivale Grape a so svojou hudbou precestoval celý svet. Tento producent predstaví svoje nové EP One tonne of bass vydané v anglickom vydavateľstve Technique recordings, ktoré sa zaradilo do top 100 najpredávanejších EPs v Beatport charte.

Doplnia ho ostrieľaní DJi ako aj mladé talenty – jeden z najobľúbenejších party showmanov DJ Kukurica, ktorý na scéne pôsobí viac ako 13 rokov, Nekris z Bassizm crew, Mindxtension, Skar či mladá DJka Nástroj Skazy.

Tešiť sa tak môžete na naozaj pestrú nádielku bass music, od deepovejších trackov, cez tvrdý neurofunk, melodické dancefloor hity, drumstep až po najtvrdšie hardcore odnože dnb, či crossbreed.

Text a foto: Tlačová správa organizátorov podujatia (krátené)

Inzercia